Threat/Vagpap 6u1 radi u Humaxima 5400, Freecams, Nokiama 9200-9600 i sl. - navodno... Raportiraju ljudi na Freedom boardu, na cijem je Uploadu sve to... Pazite da uzmete pravi/noviji, posto je jedan Threatov korumpiran...
I bilo bi dobro da se dodje ovdje sa detaljnim objasnjenjima za razne kombinacije opreme, molim...
As written in the readme file, this new version is the V 3.81 + TPScrypt added inside.
This means that ALL the external EEprom file edited by Vagpap & ANYONE should work. I use only Vagpap eeprom, because I know it's always up-to-date, I never care about key hunting.
After, remember that TPS package send fake IDs, and it's up to you to change the setting of your receiver to select the Via ID 007C08, not a fake one.
I have only test on a humax5400, and I can open everything with correct PMT table (ECM_ID selector).
Some user report me to have succes too with Freecam, but it's always with setting on receiver.
e izgleda samo meni ne rade,a imam 5400 sa plavim porukama,skinuo sam ovajsa uploada,i borisov iništa,cak mi na ovaj nas ne radi ni streem.imali ko šta da savjetuje,mozda moram stavit i novi flesh?
Hvala svima na odgovoru.Taman sam postavio pitanje a ono izbacili pic za tps.
Još da odrade za ds9 kartice i sve ok.Šteta što imam au za stream a neće mi ga updejtati.
@gorski
Ja imam echostar 3000via i freecam, ali na njemu radi samo multivision. Kupio bih irdeto 1.06, tim pre sto imam i samsung 9500vaci, ali bih prvo hteo da cujem necije iskustvo sa echostar 3000via + irdeto1.06 u tps-u. Ako ne radi mozda bih radije kupio magic cam. Hvala,
Dragan