Gde se moze skinuti cro/ser jezik za X640 i X480???
I kako ih flesovati preko UFS-a???
unlock za njih znam da je kao X600 odnosno C200,ali ff sigurno ne znam
help!!!
13.07.2005. u 13:14
SkyElectronic Sky Electronic
Član broj: 50084 Poruke: 103 *.proxy.astra-net.com.
Mozete i sami da prevedete firmvare pomocu resman programa. Bitno je samo da program podrzava verziju firmvera koju vi imate. Samo firmware dumpujete sa tel-a pomocu programa sgh flasher\dumper i .bin fajl otvorite u Resmanu i tu mozete mjenjat sta vam drago od slika, default melodija i poboljsavanja firmwera putem raznih patcheva (najvishe ih ima za x100 jer su rusi najvise poboljsanja za njega napisali i to za firmware x10xedg1........
Juce sam skinuo sa Skyelektronik sajta i fleshovao ali nema srpski za x460! Zanimaju me jos neki jer na supportu izgleda slabo ima za ove novije mobove! Isto me zanima sto ufs3 ne podrzava e850, mislim ne dozvoljava da se ukljuci sa kablom od a300? Jel treba neki dodatni kabal za tornado? Hvala unapred! Pozdrav iz Arilja!
Posto nisam mogao da nadjem srpski ili hrvatski ja sam vratio mob! Mada ce mi trebati za koji dan ponovo pa ako si raspolozen ti mi posalji na brkicn@ptt.yu ali bi mi vise znacilo kad bi znao gde ima tih jezickih failova da bi skinuo jos neki jer mi na supportu slabo ima! Hvala najlepse i pozdrav!