Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.

Malo pitanje u vezi IPB-a

[es] :: Web aplikacije :: Malo pitanje u vezi IPB-a

[ Pregleda: 6150 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Autor

Pretraga teme: Traži
Markiranje Štampanje RSS

BMaster

Član broj: 13075
Poruke: 239
195.252.85.*

Sajt: www.symbian-mobile.org


Profil

icon Malo pitanje u vezi IPB-a20.04.2005. u 14:11 - pre 172 meseci
Mozda ovom topicu nije mesto ovde ali ne znam gde drugde da ga stavim. Imam jedno pitanje u vezi IPB forum. Naime interesuje me da li je moguce da se podesi da pri registraciji novi clanovi budu obavezni da upisu svoju lokacij. Pretrazio sam ceo IPB i nisam usepo da nadjem kako se ovo radi....
Posetite www.symbian-mobile.org . Najbolje stvari za symbian telefone!
 
Odgovor na temu

Bojan Zivanovic
Freelance programer
Pančevo,Srbija

Član broj: 32974
Poruke: 146
194.106.171.*

Jabber: Bojan_Zivanovic@elitesecurity.org
Sajt: bojanz.blogspot.com


Profil

icon Re: Malo pitanje u vezi IPB-a20.04.2005. u 19:11 - pre 172 meseci
Pa ako znas PHP, to je modifikacija od par linija koda :)
Mada,ako ne znas, a hitno ti je, mogu ja to da uradim umesto tebe ;)
Posalji mail na bojanz@gmail.com
 
Odgovor na temu

BMaster

Član broj: 13075
Poruke: 239
195.252.85.*

Sajt: www.symbian-mobile.org


Profil

icon Re: Malo pitanje u vezi IPB-a20.04.2005. u 19:28 - pre 172 meseci
Stvar je u tome sto ja mogu da dodam novo polje koje cu staviti da bude obavezno da se popuni pri registraciji, ali onda ce biti dva ista polja. A ne znam kako da izbacim originlano polje?
Posetite www.symbian-mobile.org . Najbolje stvari za symbian telefone!
 
Odgovor na temu

sale83
Australia
Sydney

Član broj: 41625
Poruke: 729
*.inabox.telstra.net.



+30 Profil

icon Re: Malo pitanje u vezi IPB-a21.04.2005. u 00:54 - pre 172 meseci
Citat:
Stvar je u tome sto ja mogu da dodam novo polje koje cu staviti da bude obavezno da se popuni pri registraciji, ali onda ce biti dva ista polja. A ne znam kako da izbacim originlano polje?


Nema potreba da izbacujes orginal polje !!!

Jednostavno iz Forme koju korisnik popunjava ako se to polje zove city pokupis to polje i proveris ga sa php kodom dole napisanim

Ubacis samo ovaj deo koda tamo gde proveravas da li je korisnik popunio formular.

Code:

if (strlen($_POST[$city]) < 2) 
// dva sam stavio zato sto je malo gradova koja imaju da slova u nazivu!!

    echo "Molimo vas da upisete naziv vaseg grada !!\n": 
    echo"<a href=\"Putanja_di_linka_sa_registracijom_\">Vrati se nazad</a\n": 
}

Ili ovaj deo koda ( slican)

Code:

if (strlen($city) < 2) 
// dva sam stavio zato sto je malo gradova koja imaju da slova u nazivu!!

    echo "Molimo vas da upisete naziv vaseg grada !!\n": 
    echo"<a href=\"Putanja_di_linka_sa_registracijom_\">Vrati se nazad</a\n": 
}

poz
Sto mozes danas ne ostavljaj za sutra!
 
Odgovor na temu

[es] :: Web aplikacije :: Malo pitanje u vezi IPB-a

[ Pregleda: 6150 | Odgovora: 4 ] > FB > Twit

Postavi temu Odgovori

Navigacija
Lista poslednjih: 16, 32, 64, 128 poruka.