(za vindic8or)
eee samo ti prozivaj i dalje gde god hoces vec sam ti jednom rekao tvoja stvar sta mislis ja cu pisati i govoriti kako zelim i (.)
(za sve)
A sto se tice pravopisa znam ga veoma dobro slucajno svih 30 pitanja na prijemnom tacno iz gramatike jos toliko iz knjizevnosti zato molim te prestani da prozivas ! A to sto necu da primenjujem je moje licno pravo i tu ti nista neces moci da promenis jednostavno nemoj citati moje postove !!! E a i covek nekada bude umoran a nekad malo (nekad i vise) popije pa se dese i takve greske ali ljudi smo nismo masine !
A da postoji veliki broj "gresaka" kako ih vi nazivate pa ljudi moji nisu svi DUZNI da govore kako BG kaze !
Sta mislite da VUK nije slomio nogu kod Nisa kako bi izgledala gramatika i jezik eeee

p.s. pa zar nije pre 2-3 godine bila najgledanija serija bas Porodicno blago gde se nije bas pricalo "kako treba" i nikome to nije smetalo !
A ja ipak mislim da se paznja treba usmeriti na prevodjenje nekih uzasnih reci (ENG) tipa hard-disk ali nekom finom reci ( a ne tvrdnik ili kako vec bez vredjanja naravno ) ! Imamo veci problem uvodjenjem i sakacenjem naseg jezika ( pa i starog zasto da ne ) ubacivanjem sve vise "IN" reci tipa navodim kako kazu "stejdz" umesto bina i jos milion primera koja mogu navesti ako zelite. Ali ljudi misle sve sto je sa zapada da je i dobro pa jedva cekaju priliku da ubace koju novu rec da budu "cool" tj "KUL" ! Veliki problem na koji se premalo obraca paznja zar ne?
POZ
www.draganblagojevic.com - Srcky`s Dee Dee -
www.draganblagojevic.com/new Srcky`s Dee Dee i Daredevil Staff's Echo Shining Field puupies pedigree ! extra leglo ! rezervisite stene na vreme !