po zakonu moras imati jedan 1 dan slobodno, a nesmes ni da radis vise od 8 satti prekovremeno nedeljno....
Ja sam radio nedeljno prekovremeno 20-30 sati sto je mesecno oko 100sata.....
Po zakonu ne mozes imati vise od 4h prekovremeno na dan a jasam jednom prilikom dosao u 6h ujutru i bio tamo do 23 uvece
Po zakonu trebas da imas 12h odmora izmedju 2 radna dana a kako sam ja ovako to mogao da imam,,,,,,,,,,
I na kraju po zakunu su mi isplatili od svega 32 sati prekovremeno a ostalo.......... to nisu smeli da prikazu na platnom spiskuposto to nije po zakonu pa nisu ni isplatili.........
I na kraju najveca fora je u tome sto su me primili za stalno sa probnim radom 3 meseca i posle tri meseca pored svega ovoga navedenog oni meni daju otkaz bez ikakvog obrazlozenja odnosno naveli su da nisam pokazao ""radne i strucne sposobnosti"" a po zakonu za vreme probnog rada jedino ti na toj osnovi moze dati odkaz.....
I na kraju ispadne da su sve radili po zakonu.....
Samo ne znam kako ja to nisam pokazao ''radne i strucne "" sposobnosti kad sam bio tamo kad sam trebao, dolazio na vreme ostajao ponekad i po 16h , a ovo strucno podsecam vas da sam bio na radnom mestu sa srednjom skolom a imam zavrsenu visu skolu.......
Sta da radim? Inace rec je o jednoj jako poznatoj kompaniji kod nas!
ZALAZEM SE ZA UKIDANJE VOJNE OBAVEZE. svi koji misle isto neka pisu na private poruke!