Trebao bi kupiti novu maticnu, proc. i DDR posto imam jako star komp pa ne mogu normalno gledati DVD filmove. Koju mi minimalnu konfiguraciju preporucate iskljucivo za gledanje DVD-a, ne za igranje.
Hvala!
26.03.2005. u 12:42
Goran Mijailovic
SuperModerator Član broj: 12684 Poruke: 6106 *.ptt.yu.
Malo je to. Ja sam na starom Celeronu 500, 128 RAM gledao DVD-ove, ali videlo se da to secka, tako da nekih 700 MHz i 256 RAM-a bi super vrsili posao. Naravno vise od toga nije na odmet.
To ce te kostati vise nego da kupis dvd player. Ako si zadovoljan sa racunarom, za sta god da ga koristis, razmisli o kupovini samotalnog dvd plejera, cene su toliko pale da je steta nadogradjivati komp samo zbog toga.
Pomozite Micro$oftu u borbi protiv piraterije, poklonite prijatelju Linux
o Matroxu G200 sve najbolje, ta je kartica zasluzeno bila jedna od najskupljih, G100 je bila nesto slabija varijanta cak i u 8MB verziji ali zato je G200 prava profi kartica, sve jedna sa QP etiketama, davno zaboravljena vremena. Ova kartica ima savrsenu mogucnost overlay-a, uostalom, to je kartica na kojoj je baziran prvi video-montazni sistem sa insight osnovom. Taman posla da onda nema overlay