Ljudi evo skinuo sam Zend i poceo neki projekat u njemu!
WOW!
Kako je lako pisati kod u njemu!!!
Samo malo da se priviknem i ima da bude.... !
EXTRA je !!!!
Svima toplo preprucujem!
Bye, Jezdimir
[ Happy Coding !!! ]
“I never think of the future - it comes soon enough.” - Albert Anštajn (Albert Einstein)
24.11.2006. u 20:29
_BloB_ Slobodan Pavkov www.aspdotnetfaq.com Kula, Serbia
> Ok.
> Mada sve jedno da li zarađuješ ili ne, uvijek je bolje kad
> možeš za džabe da "prođeš"...
> Mada je Zend mnooogo boli od phpEd-a, ni ovaj nije loš ko hoće wizarde (ja neću).
> Kod Zenda imaš mnogo moćnije opcije ali kod njega skoro uvijek zaboravim ; .
> Debuger ja extra (Zend) ali je komplikovan...
> ¤ Da zaključim: svima preporučujem Zend sa Dreamweaverom za mjenjanje designa.
Ok nebih da ulazim u neku raspravu ovde čisto me interesuje koje su to moćnije opcije pošto sam ga koristio ranije i nisam naišao na iste.
Planets devastated
Mankind's on its knees
A saviour comes from out the skies
In answer to their pleas...
M.R. J.A.C.K
27.11.2006. u 10:07
Jezdimir Lončar Aka Blazeme PHP/jQuery Dev, BildStudio Crna Gora / Pljevlja
pitanje za sve:: koji od ovih editora sem dreamweavera podrzava CSS u style atributu, u mesanom php kodu, moze i u cistom html-u. prednost dajem naravni free programima ali nije obavezno, nije bitno ni dali se ta funkcionalnost dobija pomocu nekog plugina za dati program. Naravno da se code completition podrazumeva za sve ostalo, PHP, JS, HTML...
29.11.2006. u 11:38
Jezdimir Lončar Aka Blazeme PHP/jQuery Dev, BildStudio Crna Gora / Pljevlja
PHP Designer 2005 je bio dobar, u njemu sam dugo radio, posebno mi se svidela opcija "cursor beyond EOL" kojom mi je dopuštao kretanje kursorom iza poslednjeg karaktera u liniji, što je i bio standard za stare (DOS) editore. Nažalost u verziji 2006 to ne radi.
Probao sam PhpED ali bilo je par sitinica koje nisam mogao da podesim, na primer help nije radio.
Sad sam se navukao na Zend.
DW ne koristim, dizajn radim peške, tekstom kroz Zend-ov editor.
"The quieter you become, the more you are able to hear."
Možda je već i preterano odgovarati na ovo pitanje ali mislim da bi trebalo isprobati
editor PSPad. Ja sam veoma zadovoljan njime adresa firme je http://www.pspad.com.
Odličan editor i potpuno je besplatan. Ne znam da li je neko već pominjao ali takodje
odličan je editor PHP DESIGNER 2006. Može se naći na adresi http://www.mpsoftware.org.
Nadam se da sam pomogao u izboru!