chegie @ 02.07.2005. 22:02
Da li iko koristit ovaj program za zaradu sufanjem i ako koristi zanima me jel bilo kakvih isplata?!
[Ovu poruku je menjao mungos dana 30.09.2005. u 12:23 GMT+1]
Danilo Cvjeticanin @ 01.12.2006. 10:01
Evo ja koristim vec duze vreme i jako sam blizu isplate. Moj prijatelj je dobio cek na 112$ pre par dana.
acca3 @ 01.12.2006. 16:21
E, pa gde si ti Daliloc? :)
Dobio je cek od cashFiesta? Zvuci mi kao naucna fantastika. Ili mislis na neki drugi surf sajt?
PS
Stizem na tvoj forum
(sorry za offtopic)
Limunovo_Drvo @ 20.01.2007. 13:13
Ja sam koristio cashfiestu i usao mi virus i skroz poremetio komp.
kada sam skidao antivirus mi je prijavljivao virus u programu,a ja samo klikao Ignore u antivirusu.
Vise nikada necu tamo otici,morao sam formatirati disk zbog virusa.
skins_01 @ 21.01.2007. 00:35
E AKO MI NEKO KAZE DA JE DOBIO CEK OD TIH LOPOVA LADNO BI GA ZAPALIO (A NEMISLIM NA CEK)
1.skeniraj i posalji nemoj da pricas bajke
2.ako neko misli da ce dobiti od njih cek HAHAHA sta reci za takvog coveka
3.TOLIKO IMA DOBRIH NACINA ZA ZARADU PREKO NETA SAMO TREBA SE MALO POTRUDITI I REZULTAT CE DOCI SAM I KLONITE SE TIH SMRADOVAAAAA
dj011 @ 21.01.2007. 02:47
zoves nekoga lopovom a rekao si da klikces na svoj adbrite svaki cas...hmmmmmmmm
skins_01 @ 22.01.2007. 13:19
da nije mozda tvoj Cashfiesta pa si se prepoznao i uvredio
dj011 @ 22.01.2007. 19:49
nije, mada se ne bi cudio da su lopovi, vecina slicnih jesu
Bozha @ 24.02.2007. 17:37
A da li je neko od vas čuo za Surfjunky.com? Fora kod njih je da se registruješ itd... i da otvoriš jedan prozor ili tab u IE (neće Firefox) sa nekim njihovim "browser-om" a u stvari obična html stranica koja vrti neke reklame. Blizak drug mi se prijavio i ubeđuje me da je čuo da ima nešto od toga (mada sumnjam jer sam se već opeko sa sličnim stvarima). Ja sam lično video kako to izgleda, ceo dan drži stranicu na minimize, ne gleda reklame i ne klikće ni na šta a obračunava mu novac (0,45$ na sat). Isplaćuju na e-gold i još nešto.
Samo me zanima mišljenje u vezi ovoga.
ramya @ 27.02.2007. 00:02
Ma nema sreće od surfjunky.com-a. Provjeri na Google i vidjet ćeš što ljudi govore.
eloks @ 08.04.2007. 20:11
Vidim da je prošao više od mesec dana,a niko da se hvali kako dobio ček od Casfieste.Nešto su mi mnogo sumnjivi u Cashfiesti.Skupio sam nekih 120000 poena za mesec dana,to je oko 240 dolara, i oni neće da mi to isplate,piše, cifra za isplatu nije dovoljna.A lepo naglašeno u uputstvu da od 50 dolara već šalju ček,pa čak su i skenirali neke čekove od 50-110 dolara koji su poslati u razne države.Poeni su prebačeni na stanje od prošlog meseca.Sad ćemo videti ako za mesec dana nebudu platili,to je onda prevara teška i navlačenje naivnih ljudi.
Shadowed @ 08.04.2007. 21:07
Zasto ne bi poslao e-mail njihovoj tehnickoj podrsci?
sofijaa @ 17.04.2007. 21:09
e ovako to za surfjunky ne znam da li je istina ili nije ali je cinjenica da mnogi ljudi ne citaju ugovor.Tamo lepo pise da cek ne isplacuju van granice USA, a ostali nacini isplate su PayPal,eGold....Srbija na zalost jos uvek nije u mogucnosti da ostvari otvaranje ovakvih racuna i tek ce biti nakon 23.aprila kada se jedna nasa banka spaja s americkom bankom koja ima tu mogucnost, zbog toga svi oni koji su cekali da im cek stigne, nikada nisu docekali jer i pise da ne salju.
Znaci, citaj te
eloks @ 01.05.2007. 15:59
E ljudi,odustanite od cashfieste.Svaki dan po 12 sati sam puštao reklame da se vrte na njihovom baneru,da bi skupio 120000 poena,kada oni vrednost poena udarili 1000 poena=0,01 dolar. To je zarada od 1.2 dolara za ceo mesec. Ova cena bila i pre par godina, kada su zbog mnogo varanja preko njihovog banera spustili cenu na ovu vrednost kao što je sada. Zaključak da je cashfiesta SCAM.
dusan28 @ 02.05.2007. 15:00
PITANJE ZA ELOKSA : Da li si se prijavljivao na specijalne ponude(makar na 5 njih) i koliko je proslo dana od prijavljivanja? Na sajtu Cashfieste je naglaseno da ce poeni sa ponuda biti upisani za oko par nedelja od registracije na ponudu, uzgred treba proveravati sanduce za poruke od tih firmi.
[Ovu poruku je menjao dusan28 dana 02.05.2007. u 16:11 GMT+1]
eloks @ 01.06.2007. 00:54
Citat:
dusan28: PITANJE ZA ELOKSA : Da li si se prijavljivao na specijalne ponude(makar na 5 njih) i koliko je proslo dana od prijavljivanja? Na sajtu Cashfieste je naglaseno da ce poeni sa ponuda biti upisani za oko par nedelja od registracije na ponudu, uzgred treba proveravati sanduce za poruke od tih firmi.
Nisam se prijavljivao na te specialne ponude.Da bi imao računa moraš da se registruješ i da uplaćuješ neke usluge koje nude te specijalne ponude.Pa tek onda dobijaš specijalni vrednost boda.A teško da ćeš naći nekog drugog da tu troši pare.Do petnajstog se obračunavaju sa surf bodove,a do kraja meseca za special offers. Evo nedavno sam video vrednost boda na čeku od jednog Amerikanca. Tamo je 1000 boda 0.66 dolara. Po tome bi ja trebao da dobijem 79 dollara. Što znači da za našu zemlju važi užasno mala cifra za 1000 bodova.
dusan28 @ 01.06.2007. 11:16
Ako je Amerikanac isplacen to znaci da oni nisu SCAM, a sto se tice vrednosti 1000 bodova ona direktno zavisi od broja ponuda koje su izvrsene tako da nije cudo sto nisi isplacen, nego gde si video cek tog Gringosa?
eloks @ 07.07.2007. 17:44
Citat:
Ako je Amerikanac isplacen to znaci da oni nisu SCAM, a sto se tice vrednosti 1000 bodova ona direktno zavisi od broja ponuda koje su izvrsene tako da nije cudo sto nisi isplacen, nego gde si video cek tog Gringosa?
Za Amerikance nije, ali scam je za nas.I nije stvar o broju ponuda, već o njihovoj politici prema nama, zato su za nas udarili ponižavajući mali vrednost za 1000 bodova.I po toj vrednosti boda ne ja već niko drugi nije mogao biti isplaćen. Zato i nema niko da pokaže ček. Ja zarađujem na nečem drugom preko interneta,i to mogu i dokazati kroz isplatu. Zašto ako neko zaradio preko Cashfieste nemože da pokaže ček kao dokaz, ako iko i dobio. A ček od Gringosa evo tu je link na google pretraživač, klikni na prvu sliku i odmah na full size kod slike:
http://images.google.com/image...8&um=1&sa=N&tab=wi
Bozha @ 13.07.2007. 22:00
Ljudi bre, manite se od tih belosvetskih prevara za lenjštine i džabalebaroše, nema leba od svega toga! Pogledajte malo po Google za Cashfiesta i za Surfjunky itd. itd. i za ostale slične sajtove, sve su to opšte poznate internet navlakuše! Tehnički nisu prevare jer oni u onom ugovoru/uslovima koji ima 1MB teksta koji 99% ljudi ne čita, ima hiljadu caka i forica. Takvi sajtovi profitiraju od ljudi koji bi preko noći i bez ikakvog truda da se obogate (kojih u celom svetu ima MNOGO), i ti ljudi su samo krivi za sve, ne sajtovi.
Ako stvarno želite da zaradite preko interneta, uložite malo truda, naučite da radite nekim programom (grafički dizajn, programiranje, webdizajn, prevod, pisanje itd. itd.) i registrujte se na neki od mnogo besplatnih Freelance sajtova i radite pošteno i budite isplaćeni pošteno. Ja svima preporučujem ScriptLance, ja preko njega radim već preko 3 meseca i zaradio sam oko $700 do sada (grafički/web dizajn i prevod). Jeste da nije nešto i da sam se dosta trudio i mnogo puta ostao do 5 ujutru da stignem da završim, ali sam bar dobio te pare. A i u odnosu na ove prevare, toliko novca ne možete zaraditi za 3 meseca čak i kad bi nekim čudom te pare nekom isplaćivali. A i slađe su jer sam ih sam svojim trudom zaradio a nisam blenuo ko telac u monitor mesec dana za $5 dolara.
Dakle, zarada preko interneta je moguća, ali nikako na ovaj način (Cashfiesta itd.).
igordr @ 16.02.2008. 15:37
el sigurno isplacuje ScriptLance el sve free,zna neko jos neku firmu gde sigurno isplacuju?
igordr @ 16.02.2008. 15:44
Bozha,regovao sam se na ScriptLance,mos mi pomognes sa im znaci Coupon Code?
zoltanPA @ 26.06.2008. 22:24
cashfiesta je cista prevara.
cim sam skupio za chek od 50$ obrisali mi svu zaradu i dobio sam mail od njih da sam koristio nedozvoljene metode
za skupljanje poena.
a i istina je da je njihov program pun virusa. jednom mi skroz sjb komp pa sam morao da formatiram hard.
u pocetku sam sumljao ali sad sam siguran
sto dalje od tih prevaranata.
neko je predhodno napisao kako je dobio cek od 112$ ???!!!
kako molicu lepo kad kod njih se velicina ceka odredjuje na 50, 100,200...
kako je dobio na 112????
Copyright (C) 2001-2008 by www.elitesecurity.org. All rights reserved.