alenh @ 19.06.2005. 18:20
Pozdrav!!!

Ovu temu sam postavio sa ciljem da pomognem ljudima da ne budu prevareni od strane nepostojecih E-Marketing kompanija.Kako vec dugo vremena testiram neke servise za zaradu naisao sam na CHEAT kompanije.Ovdje je neka mala lista CHEAT kompanija.Nadam se da ce mnogima pomoci...:)

Nominimum-Payout
Solomaniacs
AirforceMails
TendollarsMails
RichMails
MegaMails

Ove kompanije uzimaju ogroman novac od ljudi za reklamiranje njihovih online trgovina i sl.A ljudima koji su njihovi clanovi koji za "novac" posjecuju te sajtove ne placaju ni centa.Ako neko poznaje jos neki slican servis koji je takodjer CHEAT servis molim vas da ga postate kako bi sto manje ljudi "nastradalo".
broker @ 19.06.2005. 21:58
U stvari bolje je da pravis belu listu postenih servisa posto su takvi servisi po pravilu prevare.
eutrade2003 @ 01.07.2005. 00:33
Svi MLM (Multi Level Marketing) sajtovi su ili prevara, ili ne isplacuju redovno.
Vise o tome na www.mlmwatch.org

Ja sam se recimo bio upecao na Juiceboosted.com, koji vise ne postoji.

Brze zarade na netu nema, potreban je ozbiljan pristup da bi se nesto uradilo. Izaberes oblast koja te interesuje, vidis kako drugi zaradjuju, smislis nesto slicno, po mogucnosti bolje, napravis solidan sajt i krenes u ozbiljnu marketinsku kompaniju.

Sto se tice marketinga, svi oni koji mnogo obecavaju - malo ili nista ne daju.
Tako svuda gde se pominje 75 000 000 emails, 50 000 000 banners, your ad on 1 000 000 sites - su samo prevare i nista vise.
Ja sam imao losa iskustva sa www.targetedwebsitevisitors.com i sa jos jednim sajtom koga ne mogu da se setim, ali je obecavao da ce moju reklamu da salje na 50 000 000 email adresa mesecno.



broker @ 12.08.2005. 08:13
Roberto, za ove "poslove" kao sto je tvoj se u zemlji Srbiji, a bogme i po svetu, robija.
roberto555 @ 12.08.2005. 09:22
daj mi pojasni zasto? ...znam sigurno 50-tak ljudi koji se bave bas tim poslom,a pola ih je iz srbije,cak bih mogao reci da se kod vas najvise ljudi tim bavi,tj najrasirenije je to,tu kod nas jos nije tako,a u svijetu da ne govorim, pogledaj malo po trazilicama,pa oglase, Ovakvim poslovima najvise se bave ljudi iz BiH te Srbije,(sudim po oglasima,itd.sto se moze naci na netu...)
---a to je i legalno,ne krsi se nikakav zakon,koliko ja znam!i ja se time bavim!

pozdrav!
djela @ 14.08.2005. 14:25
Citat:
broker: Roberto, za ove "poslove" kao sto je tvoj se u zemlji Srbiji, a bogme i po svetu, robija.


A o kojim poslovima je reč?
webmasterznn @ 01.12.2005. 19:02
Moze necije dopustenje da prekopiram par postova iz ove teme na forum na zarada.co.nr ?
Administrator, moderator, autor... Ko vec treba.

[Ovu poruku je menjao webmasterznn dana 01.12.2005. u 20:04 GMT+1]

[Ovu poruku je menjao noviKorisnik dana 01.12.2005. u 20:54 GMT+1]
Predrag Gajic @ 01.12.2005. 23:43
Piše ti na dnu stranice ...
webmasterznn @ 02.12.2005. 13:54
OK! Hvala.
P.S. Zasto ti je site nedostupan?
genije mladji @ 20.03.2006. 16:20
Ja bi na crnu listu stavio i ovaj sajt http://www.silvanamails.com objasnjenje je: Placaju te da se uclanis kod njih 20000$ a svaki klik te placaju sa 2000$ pa mislim stvarno su ga preterali ili su veoma velekodusni pa razbacuju pare. Pise i:" No Minimum Pay Out".
WawaHOO! @ 11.04.2006. 14:51
Citat:
genije mladji: Ja bi na crnu listu stavio i ovaj sajt http://www.silvanamails.com objasnjenje je: Placaju te da se uclanis kod njih 20000$ a svaki klik te placaju sa 2000$ pa mislim stvarno su ga preterali ili su veoma velekodusni pa razbacuju pare. Pise i:" No Minimum Pay Out".


Pa valjda na prvi pogled mozes da vidis o kakvoj (nazovi) "kompaniji" je rec.Nisam nista ni citao i vec sam video da su "lopuze".Ako vec hoce nekog da prevare mogli bi da naprave malo lepsi sajt,meni se ovaj njihov cini kao da su ga "pravili nogama".Bolje da su se potrudili da naprave normalan sajt nego da gledaju kako da prevare nekoga,taj ko se "upeca" na njihovu "megamilionsku" zaradu ja bi mu zabranio da se priblizava kompjuteru jer taj ko se upeca na silvanamails.com i onakav sajt ne zasluzuje ni mis u ruci da drzi a ne nesto vise.
WawaHOO! @ 11.04.2006. 14:55
A da,zaboravio sam citat:

Citat:


Total Members
10,967
Total Payouts
13,827,900,000.00



I hteo bih da zamolim vas dobre ljude da mi kazete koji je ono broj posto ja ne mogu da izbrojim kol'ko ono NULA pise



P.S Da li su oni normalni

[Ovu poruku je menjao WawaHOO! dana 11.04.2006. u 15:56 GMT+1]
mnicic @ 15.04.2006. 02:22
heheh... e ovo je stvarno da se (razuman) covek zapita. koji je to broj - google? a sto se MLMa tice - bez komentara. Prvo sto mi "bode" oci je to kako sve rade neki fantastican posao sa fantasticnom zaradom a sajt im je postavljen na free web hosting server. pa to je i vise nego ocigledno. podseca me kao ono u novinama, sklapanje igracaka i slicno gde treba da im posaljes novac postom da bi ti poslali katalog. naravno, vise ne vidis ni novac ni katalog.

za crnu listu - neki su ranije imali problem sa robnakuca.com - nisu izgleda isplacivali (redovno). ja sam im dosadjivao malo iz principa i poslali su mi. ali ih vise ne koristim, novi uslovi mi bas i ne odgovaraju nesto.
kubanac82 @ 08.06.2006. 22:15
LJUDI,NEMATE POJMA O CEMU GOVORITE!!!!
Kada na silvanamails pise 50,000.0000$ to je u stvari 50$.Svako ko radi za ove firme to zna,a vi samo sere*e!!!!
Morao sam da vam odgovorim i to je sve.Ljudima koji su kao vi zaista ne vredi govoriti o ovim firmama.To me je iskustvo naucilo.
Pozdrav svima!!!
WawaHOO! @ 08.06.2006. 23:03
Citat:
kubanac82: LJUDI,NEMATE POJMA O CEMU GOVORITE!!!!
Kada na silvanamails pise 50,000.0000$ to je u stvari 50$.Svako ko radi za ove firme to zna,a vi samo sere*e!!!!
Morao sam da vam odgovorim i to je sve.Ljudima koji su kao vi zaista ne vredi govoriti o ovim firmama.To me je iskustvo naucilo.
Pozdrav svima!!!


Cemu te teske reci...
Sta si morao da odgovoris, uopste ne razumem tvoju poruku.
To sa "iskustvom" govori koliko si bio "strucan" pre koriscenja ovih servisa, kao sto gore u porukama pise, "samo lud covek" moze da koristi neki onakav servis.
NeshaZ @ 23.10.2006. 01:07
Citat:
WawaHOO!: A da,zaboravio sam citat:

Citat:
Total Members
10,967
Total Payouts
13,827,900,000.00


Hehe, dal mi se cini ili su im se 'total payouts' smanjili
----
Total Members
10,231
Total Payouts
11,576,655,000.00
Samker @ 13.02.2007. 18:16
Evo moj prilog. (-:

Upravo sam ove sedmice popušio 50 -tak $ od Adult Friend Finder, Various, Inc., a California !

Pozdrav Svima.
dj011 @ 15.02.2007. 00:53
adultfriendfinder.com obicno ima dobru reputaciju...sta su rekli za cek/banovanje?
Samker @ 15.02.2007. 23:04
Ma klasična prevara:
01.02. (kada treba ići isplata) sve OK, prešao prag od 50$ i očekujem ček
01. - 05.02. Ništa se ne dešava, kontam ide isplata
06.02. Logujem se (nisam dobio nikakvo obavještenje mailom) regularno i imam šta vidjeti neka glupa poruka da su me prebacili na neki drugi sistem isplate po nekom procentu i sad imam 3$.

Pazi fol je da su to uradili retroaktivno (5-6 dana poslije) kad je isplata već uveliko trebala biti na putu a ne bar dan prije iste !

Opet ovo je moje iskustvo, ako neko ima drugačije tj. isplaćen je od istih nek napiše post ovdje.
Zizi007 @ 23.02.2007. 22:55
Sto se tice adultfriendfinder.com i toga sto te nisu isplatili to ti je zato sto moras imati minimum od 25 uclanjenja mjesecno da bi mogao primati isplatu ili cete prebaciti na drugi sistem zarade i isplate, procitaj njihove uslove i FAQ-u
GREJHER @ 11.05.2007. 13:09
golden cash ..Rjec je o programu koji rade samo nasi ljudi i koji je vec opljackao i prevario 100tine nasih ljudi.
Nemke_BG @ 09.04.2008. 14:58
www.worldwide-cash.net jos jedna opasna prevara....ne znam ni sam sto sam se
registrovao kod njih....valjda mi bilo dosadno...:)